Skip to main content

Welkom bij St. Antonius Academie & Bohn Stafleu van Loghum

St. Antonius Academie heeft ervoor gezorgd dat je Mijn BSL eenvoudig en snel kunt raadplegen. Je kunt je links eenvoudig registreren. Met deze gegevens kun je thuis, of waar ook ter wereld toegang krijgen tot Mijn BSL. Heb je een vraag, neem dan contact op met René Schuwer.

Registreer

Om ook buiten de locaties van St. Antonius Academie, thuis bijvoorbeeld, van Mijn BSL gebruik te kunnen maken, moet u zich eenmalig registreren. Dit kan alleen vanaf een computer op een van de locaties van St. Antonius Academie.

Eenmaal geregistreerd kunt u thuis of waar ook ter wereld onbeperkt toegang krijgen tot Mijn BSL.

Login

Als u al geregistreerd bent, hoeft u alleen maar in te loggen om onbeperkt toegang te krijgen tot Mijn BSL.

Top
Gepubliceerd in:

01-02-2013 | Redactioneel

Omstreden

Auteur: Marian Kremers

Gepubliceerd in: Vakblad Sociaal Werk | Uitgave 1/2013

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Extract

Burgers zijn omstreden bij ambtenaren. Een vriend, die werkt bij de gemeente, noemt vragen van ingezetenen steevast ‘een hinderlijke onderbreking van zijn werkzaamheden’. Hij zegt het met een lach, maar toch. Hij gaat het nog druk krijgen, want vanaf 2015 krijgt hij heel wat meer burgers op zijn bordje. Burgers met problemen. En professionals bonzen nu al op de deur van het gemeentehuis. Sociaal werkers zullen de komende tijd vaak met ambtenaren te maken krijgen en zij met ons. Wat angst inboezemt zijn de grote verschillen. Er zijn voortvarende gemeentes waar we veel van kunnen verwachten. Daarnaast zijn er wethouders die het nieuwe beleidsplan nog niet eens gelezen hebben. …
Metagegevens
Titel
Omstreden
Auteur
Marian Kremers
Publicatiedatum
01-02-2013
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Vakblad Sociaal Werk / Uitgave 1/2013
Print ISSN: 2468-7456
Elektronisch ISSN: 2468-7464
DOI
https://doi.org/10.1007/s12459-013-0001-8